Donants de memòria: La Font de la Guatlla

Projecte de recuperació de la memòria oral del barri de La Font de la Guatlla amb gent gran veïna del barri, desenvolupat per Trama SCL en col·laboració l’Associació de veïns i veïnes del barri i el Centre Cívic Font de la Guatlla.

Al barri de la Font de la Guatlla, s’ha desenvolupat un projecte de recuperació de la memòria oral en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes Font de la Guatlla-Magòria i el Centre Cívic Font de la Guatlla.
A les sessions hi han participat persones (majoritàriament dones) de l’associació de veïnes i veïns, del Grup de Gent Gran i del Grup de Dones del barri.

La primera sessió ha servit per consensuar col·lectivament els temes a tractar en les següents sessions, durant les quals s’ha parlat de qüestions relatives a l’educació, la religió, la política, l’alimentació, la vida comunitària, la vida comercial i industrial al barri i els canvis socioeconòmics experimentats per les persones participants al llarg de 70 anys.

En total s’han dut a terme quatre sessions de dues hores d’intercanvi de records i experiències i una sessió d’entrevistes personals amb les dones i homes donants de memòria del barri de La Font de la Guatlla.

Vídeo

Galeria d’imatges