Programa

 Vols participar de Donants de memòria iniciant un projecte nou o programant alguna de les activitats vinculades? Pots fer-ho de tres formes diferents:

Vull impulsar un Donants de memòria

T’agradaria impulsar un procés col·lectiu de recuperació de la memòria oral del teu barri, poble o municipi? Posa’t en contacte amb nosaltres a hola@donantsdememoria.cat i buscarem maneres de poder replicar el projecte Donants de memòria al teu territori.

El projecte pot funcionar de forma autònoma o estar englobat dins d’un altre. En alguns casos, el resultat del treball amb grups de gent gran per recuperar la memòria oral dels territoris o al voltant d’una temàtica específica cristal·litza en un procés creatiu comunitari posterior.

El projecte Donants de memòria engloba també altres formats que treballen la recuperació de la memòria oral amb grups de persones grans a partir de propostes específiques.

Exposició “Diari d’un confinament”

L’exposició “Diari d’un confinament” mostra en primera persona l’impacte de l’aïllament sobre una persona gran i es pot programar conjuntament amb sessions orientades a compartir les vivències en confinament de les persones majors de 65 anys.

Teixim memòria. Dones en la història

L’activitat “Teixim memòria. Dones en la història” fomenta l’intercanvi d’experiències pròpies a partir d’una presentació sobre la invisibilització de les dones en la Història.

Una iniciativa de:

Amb la col·laboració de: