Les Termes és Futur

Institut Les Termes

El barri de Les Termes fou construït als anys 60 del passat segle per tal d’absorbir l’arribada massiva de población immigrant procedent d’altres punts de l’Estat espanyol, especialment d’Andalusia, Múrcia i Extremadura. El barri està format per un conjunt de blocs d’habitatges construïts per l’empresa VISASA, vinculada al gremi de fabricants de Sabadell.

El barri ha viscut reformes urbanístiques destacables en els darrers 15 anys, entre les quals destaquen la reforma integral del Passeig de Santa Maria i la construcció de la nova Biblioteca Sud de la ciutat, que també ha suposat la remodelació del passeig Almogàvers.

L’institut Les Termes rep el mateix nom del barri on es troba situat al sud de la ciutat de Sabadell, en el districte 6è. L’edifici que acull l’Institut Les Termes va ser construït als anys 60, funcionant com escola d’EGB. El curs 1997/98 va reconvertir-se en un Institut d’Ensenyament Secundari (IES).

Des d’aleshores i fins al curs 2004/05 ha patit diverses remodelacions i ampliacions per adaptar l’edifici al volum d’alumnat que acull actualment.

Fins el curs 2011/12 hi havia també oferta de cicles formatius de grau mitjà i superior de la família d’administració.

Avui dia l’institut té alumnat de secundària i Batxillerat de les modalitats del científic, tecnològic, humanístic i social.

Galeria d’imatges

Una iniciativa de:

Amb la col·laboració de: